Zipcar skal fremheve Hondas siste kjøretøy med avansert teknologi

Zipcar og Honda blir partnere for å bringe bærekraftige transportalternativer til byboere

Zipcar, Inc., verdens ledende bildelingsnettverk, og American Honda Motor Co., Inc annonserte i dag at Honda har blitt en av Zipcars foretrukne bilprodusenter på grunn av Hondas fokus på hybrid- og elbiler. Avtalen vil gi Zipcar-medlemmer tilgang til Hondas mest teknisk avanserte, lavest forurensende kjøretøy, noe som gjør en allerede bevisst tjeneste enda mer bærekraftig.

Avtalen vil inkludere utvidelsen av Hondas Insight hybrid , den splitter nye Honda CR-V kompakt SUV, i tillegg til introduksjonen av Fit EV batteri-elbiler (BEV) denne høsten og Accord Plug-In Sedans, en plug-in hybridelektrisk (PHEV) versjon av den populære Accord Sedan, for å velge Zipcar-områder fra tidlig 2013.

Zipcars plattform er ideell for inkludering av denne typen kjøretøy fordi den lar urbane bilister som er bevisste på teknikk få førstehåndserfaring med den nye teknologien og til å dele disse erfaringene med nettverkene sine. Det hjelper også Zipcar å svare på medlemmenes preferanser, som konsekvent ranker Honda-kjøretøy blant de mest foretrukne.

“Framtiden til bevegeligheten blir formet av økonomiske krefter, som utvikler teknologiske og globale trender, fra økt urbanisering til bekymringer om klimaendringer til hvordan den nyeste generasjonen bilister tenker på transport,» sa Scott Griffith, formann og administrerende direktør i Zipcar. «Dette vinn-vinn-partnerskapet med Honda forsteker Zipcars linje for smarte og bærekraftige transportmuligheter og ved å introdusere «Ziptere» til Hondas nyeste hybrid – og elbiler kan vi være med på å øke allmennbevissthet for disse spennende nye teknologiene.»

Avtalen med Zipcar bygger opp under Hondas lange historie for studering av EV-er og annen alternativ drivstoffbruk i en urban transport-setting.

“Honda har den mest omfattende rekka med kjøretøy som tilbyr forbedret drivstoffeffektivitet, minkede utslipp, og forbedret bil- og fotgjengertrygghet, mens de produserer et konsekvent høyt nivå av produktkvalitet og verdi,» sa Steven Center, visepresident i  Kontoret for Utvikling av Miljøforretning for American Honda. «Som ledende bildelingsmarked, er Zipcar det beste valget for oss når vi skal vise fram vår nyeste energisparende transportteknologi, på grunn av styrken ved merket deres, deres teknisk sterke, bevisste og forbundne medlemmer og det geografiske spennet i operasjonene deres.»

Hondas 2013 Fit EV, basert på den populære Fit-kombikupéen, er rettet mot en estimert 123-bymil per lading (76 mil-rekkevidde kombinert med tilpasset by/motorvei) og kan fylle batteriet helt på så lite som 3 timer når den er koblet til en 240-voltkontakt. 2013 Accord PHEV bruker et splitter nytt to-motor-system som konstant flytter seg gjennom tre forskjellige moduser – helt elektrisk, med opptil 15 mils rekkevidde per lading; bensin-elektrisk; og direktestasjon – for å maksimere kjøring- og drivstoffeffektiviteten, spesielt for bykjøring.

Med dette partnerskapet vil Zipcar gi medlemmene sine enda større tilgang til anerkjente Honda-modeller som allerede finnes i Zipcars tjenester, inkludert Insight,Honda  Civic , og CR-V. Den helt nye femseteren Honda CR-V er for øyeblikket USAs bestselgende SUV. Den tilbyr et mer drivstoffeffektivt motordesign med  oppskalert utsidestyling, og ekstra standardteknologifunksjoner- og funksjonalitet.  Nå i sin niende generasjon, oppnår den konvensjonelle bensindrevne 2012 Civic Sedan forbedret drivstoffsparing. Femseteren Hondas Insight hybrid ,tilbyr en slank, aerodynamisk stylet look, flere funksjoner og forbedret drivstoffsparing.

Zipcar har lenge vært en pioner i bruken av avanserte kjøretøyteknologier. De var det første bildelingskompaniet i USA til å introdusere elbiler i Boston i 2002, og de første til å tilby hybridbil gjennom et partnerskap med Honda i Seattle i 2003. Medlemsundersøkelser viser en sterk interesse for bruken av avanserte teknologier og alternative drivstoff-biler i programmet.

, ,

Ingen kommentarer.

Legg igjen en kommentar

hit counter