Nissan Juke

Til høsten kommer Nissan Juke til Norge og dette er lillebroren til den populære Qashqai.

Foto: Wikimedia Commons

Juke er et hakk mindre  enn Qashqai og fåes i en rekke motoralternativ i fra 1,6 l bensin på 116 Hk og opp til den sprekeste utgaven som er på 190 Hk. Den kommer selvfølgelig også med dieselmotor og den minste utgaven er på 1,5 l på 110 Hk.

Qashqai har solgt meget godt i Norge og mange har valgt den forhjuls drevne versjonen og det vil nok også være trenden for nykommeren Juke. Dette kommer til å bli en nokså kompakt bil og de  ytre mål er: L-413 cm, B-176 cm og høyden er 157 cm.

Utseendemessing så ser den nokså sprek og frisk ut med høy bakkeklaring og relativt små sidevindu bak. Legg også merke til åpning av bakdørene er plassert helt oppe ved siden av vinduet. Kjøpergruppen for denne bilen vil nok være yngre urbane folk som ikke har behov for en stor bil.

Prisene strekker seg fra 227 500 kr for den absolutt rimeligste utgaven til 399 000 kr for toppmodellen Tekna som har 4×4  og den spreke turbomotoren på 190 hk. Iflg Nissan kan de første bilene leveres til Norske kunder i slutten av november i år, så de som er interessert kan allerede nå melde sin interesse via Nissan sine nettsider.

, , ,

Ingen kommentarer.

Legg igjen en kommentar

hit counter