Mitsubishi ASX, en ny storselger?

I disse dager ruller det ut en ny modell til Mitsubishi forhandlerne i Norge, nemlig en crossover eller en liten SUV som heter ASX.

Og det er allerede spådd att dette kan bli en populær bil her i landet. Den har passe høy bakkeklaring og lett inn-stigning og kan leveres med fire-hjuls trekk. Men denne modellen kommer nok til å selge mest av for-hjuls trekk versjonen gjerne da i kombinasjon med diesel og automatgear.

Bilen er 430 cm lang og bagasjerommet er på akseptable 416 liter, så det er mao ikke en veldig stor bil dette men den har fleksible løsninger med nedfellbare bakseter. Der man blant annet gjennom midt-armlenet kan legge inn lengre gjenstander som feks skiutstyr.

Mitsubishi ASX kan leveres med en hel del ekstra snadder som panoramatak i glass og ryggekamera eller en utvidet multimedia pakke. Nye motorer er utviklet for å møte de stadig sterkere krav om utslipp til miljø.

I Norge vil nok diesel være førstevalget for de fleste enten på 115 Hk eller 150 Hk, legg forøvrig merke til att begge motorene har dreiemoment på 300 Nm. 4WD utgaven leveres forøvrig ikke med automatgear i likhet med 2WD bensin utgaven.

, , , ,

Ingen kommentarer.

Legg igjen en kommentar

hit counter