Hvorfor lage dårlige bil-annonser?

Mange salgs-annonser for bil er dårlige

Har opp gjennom årene lest tusenvis av bil-annonser men mange ganger har jeg ergret meg over dårlige annonser. Hva kjennetegner en dårlig annonse? Jo det er lite tekst og ring for mer info, svarer ikke på mail osv… Ser jeg slike annonser hopper jeg glatt over selv om bilen kan være interessant for meg.

Her er eksempel på en slik annonse

BMW M3 1994 modell vurderes solgt for 250 000 kr

Utrolig flott M3 som er påkostet mye! Km.st 150 300  Ring for mer info, svarer ikke på mail eller sms!

Mobil 923 45xxx

Om jeg i dette tilfelle var interessert i å kjøpe meg en BMW M3 hadde jeg glatt hoppet over denne annonsen. Når jeg ser slike annonser lurer jeg på om selger ønsker å selge bilen i det hele tatt. Dette er rett og slett elendig markedsføring av et bilsalg.

Se også på overskriften, hvor mange er det ikke som skriver «vurderes solgt» Hvorfor skrive det? Enten så skal du selge bil eller ikke……

Har du sett noen dårlige annonser i det siste? Legg gjerne igjen en kommentar og link 🙂 Liker du BMW?  Besøk gjerne siden BMW Entusiasten

[starrating]

, , , , ,

2 Responses to Hvorfor lage dårlige bil-annonser?

 1. Morten Magnusson 30/12/2010 den 15:17 #

  Heisann,

  Fin artikkel dette, og som tar opp en ting og to som jeg også irriterer meg over:

  a)
  «Se også på overskriften, hvor mange er det ikke som skriver “vurderes solgt” Hvorfor skrive det? Enten så skal du selge bil eller ikke……»

  b)
  Elendig informasjonen om produktet som skal selges. Det er helt utrolig hva enkelte kladder ned:)

 2. Trygve 14/02/2011 den 15:47 #

  For ikke å å snakke om de elendige bildene mange legger ved. Gjerne samme bilde flere ganger, håpløse vinkler, tatt midt på natten eller med telefonkamera.

Legg igjen en kommentar

hit counter