Heftelser på bruktbil

Har du funnet drømmebilen men så viser det seg att det er heftelser på den?

Fortvil ikke det trenger ikke være noe stort problem, det er slett ikke uvanlig att bruktbiler har heftelser på seg. Sjekke heftelser kan man selv enkelt gjøre på nettsidene til Brønnøysundregistrene, eller se litt lenger ned i artikkelen her. Noen ganger kan heftelsen du får oppgitt på brreg.no være større en den nåværende salgsummen på bilen, men husk på at beløpet du får oppgitt er når heftelsen ble inngått!

Kjøper du bruktbil fra forhandler må du også sjekke heftelser, ved kjøp av ny bil er det ikke nødvendig.

Sjekk heftelser gratis her: Tast inn registreringsnummeret sammenhengende.

Registreringsnummer:

Men hva gjør man rent praktisk om man vil kjøpe en bil med heftelser? Sjekk først med banken eller finansieringsselskapet om hvor mye og nøyaktig hva gjelden på bilen er nå, få gjerne dette skriftlig. Og skriv dette opp i kjøpekontrakten i samarbeid med bileieren.

Last ned kjøpekontrakt her

Så går man sammen til banken eller finansieringsselskapet og betaler inn direkte det totale beløp på heftelsen. Og etterpå betaler du selgeren resten av kjøpesummen som dere har blitt enig om på forhånd. Også viktig att disse detaljene på forhånd er nedskrevet i kjøpekontrakten slik att det ikke skal være noen tvil om fremgangsmåten.

Følger du disse rådene her er du snart en lykkelig eier av «ny» bil, lykke til med bilkjøp!

Våre venner har søkt biltips etter:

  • sjekke heftelser på bil
  • heftelser på bil
  • Heftelse På Bil
  • kjøpe bil med heftelser

, , , , ,

Ingen kommentarer.

Legg igjen en kommentar

hit counter