Film mens du kjører på ferie

Har du med deg et bilkamera på ferie kan du få lagret mye for ettertiden. Det er enkelt å installere et kamera i frontruta. Mye enklere enn du kanskje skulle tro. Det er selvfølgelig egne kameraer som er beregnet kun for slik bruk som gjør det mulig for deg å filme veien og naturen mens du kjører. Dette blir utrolig bra samtidig som du ikke trenger å tenke på det selv engang. Alt går automatisk av seg selv, og det du ser ut av vinduet, er hva kameraet fanger opp. Mange har filmet de mest utrolige ting på denne måten, kanskje uten å være helt klar over det før etter at hendelsene har forløpt seg. Entet det har vært snakk om store ulykker, naturkatastrofer eller lignende. Men dersom du skal på bilferie er det selvsagt gjerne flotte og spennende landskap du ønsker å filme for ettertiden. Spyworld.no selger et slikt bilkamera med HD oppløsning til en ok pris.

Et godt tips kan være å filme litt hvert femte eller tiende minutt, eller kanskje hver halvtime. Da kan man se på filmen etterpå hvordan landskapet utvikler seg gjennom hele turen. Spennede langs Trollstigen eller andre flotte utsikter. Landskap og omgivelser, hvordan det så ut akkurat der og da er slikt man fort glemmer og jo lengre tid det har gått fra man tok turen jo mere glemmer man, veldig artig å plukke frem igjen en slik film og se på turen på nytt.

bilferie-film

Det kan være ganske artig å bare filme når man kjører inn på en camping/parkeringsplass eller inn på en ferge, førsteinntrykket er alltid artig å ta vare på. En annen artig ting å filme er alle de trege bobilene man har foran seg på veien, da har man noe konkret å slå i bordet med når noen påstår at ikke bobilene lager køer. Faktisk er det slik at selv om bobilene har fått mer fart på seg og sterkere motorer.

,

Ingen kommentarer.

Legg igjen en kommentar

hit counter