Bilmagasin

Skaff deg et bilmagasin du også!

De fleste bil interesserte folk abonnerer gjerne på et bilmagasin eller to. Det er noe eget når du går i postkassa hver 14 dag eller hver mnd alt etter som hvor ofte magasinet ditt kommer ut. Jeg personlig gleder meg til den dagen, og skulle det utenkelige skje att bladet ikke dukker opp til rett tid, ja da blir jeg rett og slett forbanna! Dere som abonnerer vet sikkert hva jeg snakker om.

Det har i Norge de 10 siste årene vokst frem en stor gatebil kultur og den største festivalene av de alle er Gatebil, den har sine hovedtreff på Rudskogen eller Vålerbanen. Gatebil er nå blitt Nordens største bilfestival og det ventes ca 30 000 mennesker på Rudskogen treffet i juli. Ønsker du og holde deg oppdatert om hva som skjer rundt Gatebil? Ja da  bør du lese Gatebil Magazine!

Gatebil Magazine

I Gatebil Magazine er det reportasjer om det meste som avspeiler seg i gatebilkulturen i Norge, alt i fra intervjuer med gatebil personligheter til snasne gatebil babes. Litt for en hver smak med andre ord og derfor vil BilTips gi deg et tilbud du ikke kan avslå.

Fantastisk tilbud!

Bestiller du ett års abonnement til bare 349 kr sparer du 49% i forhold til utsalgspris i butikken. Tenk litt på den følelsen som jeg snakket om når du er på vei til postkassa for å hente ett nytt Gatebil Magazine. Så hva venter du på?

——————————————————————————————————————–

auto, motor & sport

Et annet bilmagasin jeg kan anbefale på det sterkeste er auto, motor & sport. Tidligere fantes det ikke noen norskspråklig utgave så da måtte man nøye seg med originalen fra Tyskland eller kjøpe den svenske utgaven. Men de siste årene har det altså eksistert en norsk versjon.

Auto, Motor & Sport er tidlig ute med nybiltester og andre nyheter om bil. Reportasjene er av høy kvalitet og er svært informative. Har du oktan i blodet er dette definitivt bladet for deg! BilTips.net er glad for å kunne gi deg et meget godt tilbud på enten ett 6 mnd eller 12 mnd abonnement.

Tilbud på auto, motor & sport

Få 6 nr for 198 kr og spar 58% i forhold til butikkpris, eller få 12 nr til 350 kr og spar 63% i forhold til butikkpris. Jeg vet om mange som kjøper en god del bilmagasin hver måned, men nesten ingen av dem abonnerer. Tenk på hvor mye de egentlig kan spare om de hadde abonnert på sine favoritt magasin. Er du en av dem kanskje? Hvorfor ikke gjør noe med det nå? I morgen kan det være for sent…..


hit counter