Ben Collins er The Stig!

Wikimedia Commons

Det har vært spekulert siden 2003 hvem «The Stig» er, og for noen dager siden avslørte avisen Sunday Times att racing føreren Ben Collins er The Stig.

Avisen har fått tak på noen regninger fra firmaet til Ben Collins som daterer seg helt tilbake til 2003, da den hvitkledde og anonyme racing sjåføren gjorde sin første entre i programmet Top Gear. Mange har senere spekulert på hvem The Stig er men BBC har helt til nå greidd å holde dette hemmelig. Navn som Lewis Hamilton og den gamle mesteren Damon Hill har vært i søkelyset og i fjor gikk det sterke rykter om att det var Michael Schumacher som var The Stig. Schumacher bekreftet også en kort stund att han var mannen men det ble kjapt tilbakevist som en spøk.

Hvem er Ben Collins?

Han er 35 år og har konkurrert i diverse motorsport siden 1994 i tillegg til å være testsjåfør og skribent i forskjellige motormagasin. Han har også vært stuntsjåfør i James Bond filmen Quantum of Solace med andre ord en rutinert og allsidig herremann.  I tillegg har han medvirket i en del andre bil relaterte oppdrag for BBC.

Nå som identiteten til The Stig er avslørt må nok Top Gear se seg om etter en ny mann men det spørs om de greier og holde det hemmelig like lenge som med Ben Collins.

, , , ,

Ingen kommentarer.

Legg igjen en kommentar

hit counter